Over COMPAREX Nederland

Missie


Wij bevinden ons in een digitale transformatie, waar software in toenemende mate als dienst wordt afgenomen die steeds vaker opereert in de cloud. Deze transitie vergt van organisaties veel ervaring, inzicht en visie om nú de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Op deze transitie spelen wij als COMPAREX in, door onze ervaring, kennis en internationale kracht te bundelen en onze klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun reis naar de toekomst. Dit doen wij vanuit onze missie om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn.

Diensverlening


Onze dienstverlening is gebaseerd op drie pijlers:

Advies

Wij geven strategisch, functioneel en technisch IT advies om onze klanten te helpen een weg te vinden in de digitale revolutie, zodat IT transparant bijdraagt aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Licenties

Wij ondersteunen onze klanten in de aankoop en het beheer van softwarelicenties waardoor wij complexiteit en kosten verminderen en zo de waarde van IT weer centraal stellen.

Diensten

Wij leveren samen met onze partners packaged of managed IT services om zo de nieuwste technologie te koppelen aan de wensen van onze klanten.