Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.3
8

06/04/2018 16:43

COMPAREX

Goede service en snelle afhandeling van de wens van de klant.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
10

04/04/2018 12:37

COMPAREX

Positief! Altijd een snelle reactie en geen standaard antwoord, er wordt echt meegedacht.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

04/04/2018 11:23

COMPAREX

Awesome

  • Evaluation purchase of software licenses
9

03/04/2018 12:05

COMPAREX

Comparex is een professionele organisatie die zich inspant om te klant zo goed mogelijk te adviseren en te helpen met aanschaf van Software en afsluiten van contracten. Ik vindt het ook prettig dat je een vaste aanspreekpunt hebt bij Comparex.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

30/03/2018 20:47

COMPAREX

Er is zeer goed contact met de account manager en de interne account manager. Ook worden de voorstellen goed en binnen korte termijn gemaild en de bereikbaarheid is ook prima.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
10

30/03/2018 13:44

COMPAREX

Mijn ervaring met Comparex is goed. Ze acteren snel en helpen waar nodig.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
8

29/03/2018 10:58

COMPAREX

Goede snelle service.

  • Evaluatie SAM Review
8

28/03/2018 14:41

COMPAREX

Comparex is een klantvriendelijk en accuraat werkende partner waar goed mee is samen te werken.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

28/03/2018 11:50

COMPAREX

Zij reageert adequaat op de licentie behoeftes en de offerte s worden snel opgeleverd. Eventuele aanpassingen worden snel doorgevoerd. Zij houdt ons goed op de hoogte van de licentie ontwikkelingen van Microsoft en andere licentie leveranciers.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
8

28/03/2018 10:02

COMPAREX

Ik wordt altijd keurig geholpen en antwoorden komen redelijk snel. Dat werkt heel plezierig.

  • Evaluatie SAM Review
8

26/03/2018 18:15

COMPAREX

Wij zijn sinds twee maanden klant en hebben een zeer goede indruk over de samenwerking. Proactief, duidelijke communicatie. Daar worden we blij van.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

26/03/2018 13:52

COMPAREX

Goede ontwikkeling doorgemaakt. Denkt mee

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
5

23/03/2018 08:44

COMPAREX

Goed wat betreft de contacten en snelheid van handelen.Verbetering gewenst tav duidelijkheid en volledigheid van offertes, pakbonnen en facturen.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
10

22/03/2018 16:56

COMPAREX

Duidelijke afspraken die goed worden uitgevoerd.

  • Evaluatie deelname event
8

22/03/2018 11:24

COMPAREX

COMPAREX ontzorgt zijn klanten volledig in de aanschaf van IT gerelateerde diensten/producten. Hierdoor kun je als partij met een simpele uitvraag via COMPAREX en zonder verdere moeite de beste IT producten/diensten afnemen.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

21/03/2018 13:46

COMPAREX

Goed. Persoonlijke contacten zijn goed, inhoudelijk terugkoppeling over vragen en acties zijn goed. En tenslotte is prijs/prestatie verhouding zeer goed.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
8

21/03/2018 13:41

COMPAREX

prettig, resultaten

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
6

20/03/2018 16:38

COMPAREX

niks mis mee

  • Evaluatie deelname event
8

20/03/2018 15:48

COMPAREX

Goed, bijhouden verloopdata kan beter.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
8

20/03/2018 14:49

COMPAREX

Snelle service. Sommige leveringen waren later dan verwacht. Hierover heb ik contact gehad.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
8

20/03/2018 10:28

COMPAREX

Over het algemeen prima, maar we moesten Pepijn wel een aantal keer een reminder sturen. Verder wat commerciele issues met de aanleverende partij, maar daar kan Comparex niks aan doen.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

20/03/2018 09:24

COMPAREX

Comparex reageert goed en adequaat op verzoeken.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

20/03/2018 07:10

COMPAREX

Ik ben erg tevreden over Comparex. Meestal als ik een vraag of een offerte nodig heb, dan krijg ik dezelfde dag al een reactie.

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties
9

19/03/2018 17:34

COMPAREX

snel, duidelijk en niet zo voordelig 😉

  • Evaluatie aanschaf softwarelicenties